Rüyada başında örtü görmek

Rüyada başında örtü görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında örtü gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada başında siyah örtü görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada başında yeşil örtü görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada başına örtü örtmek büyük bir projeye girileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments