Rüyada başına örtü örtmek

Rüyada başına örtü örtmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, aile içinde saadetinin artacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada başına örtü örtmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada başına siyah örtü örtmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada başına örtü örtmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada kabeye örtü örtmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada sarı örtü örtmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtü örtmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments