Rüyada baş örtülü kadını açık görmek

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek insanlara öncülük edeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işinin en iyisi olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına alamet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada başı açık kadın görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, arzuların yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örtülü birini açık görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek haneye dertlerin gireceğine , ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments