Rüyada başında siyah örtü görmek

Rüyada başında siyah örtü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında siyah örtü gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Rüyada başında siyah örtü görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada başında beyaz örtü görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Rüyada başına örtü örtmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında örtü görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments