Rüyada keser balta görmek

Rüyada keser balta görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keser balta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Rüyada balta keser görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keser balta görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada baltayla yılan öldürmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada baltayla kafa kesmek parasız ve işsiz kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada kafaya balta yemek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde balta görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet eder.

Rüyada baltalı adam görmek kucaklaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments