Rüyada sapsız balta görmek

Rüyada sapsız balta görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, doğru olanı seçeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sapsız balta gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada balta sapı görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işarettir.

Rüyada sapı kırık balta görmek çok iyi bir duruma geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sapsız balta görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek uzak bir yola gidileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada keser balta görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada baltalı adam görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada balta bilemek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli baltalı adam görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments