Rüyada kafaya balta yemek

Rüyada kafaya balta yemek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya balta yemek gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada kafaya balta yemek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baltayla kafa kesmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada balta görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balta bulmak allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla ağaç kesmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balta bilemek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Rüyada eli baltalı adam görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada sapsız balta görmek değer göreceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments