Rüyada baltayla kesildiğini görmek

Rüyada baltayla kesildiğini görmek onlar sayesinde kalkınacağına, koltuğunun yükseleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, aradığı çareleri bulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada baltayla kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada sapı kırık balta görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada balta bilemek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde balta görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada altın balta görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada baltayla kol kesmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada keser balta görmek büyük bir yenilgi alacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada savaş baltası görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, rızkının çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments