Rüyada altın balta görmek

Rüyada altın balta görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın balta gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada altın balta görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada balta görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada savaş baltası görmek kendi kabuğuna çekileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada balta bilemek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla bacak kesmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada baltayla birini öldürmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini baltayla öldürmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments