Rüyada elinde balta görmek

Rüyada elinde balta görmek tersliklerin yoluna gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, inancının zayıflayacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Rüyada elinde balta gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada eli baltalı adam görmek gönlünün rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde balta görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinde balta görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Rüyada elinde balta görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret eder.

Rüyada balta bulmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keser balta görmek umutsuzluk yaşanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada balta bilemek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments