Rüyada sapı kırık balta görmek

Rüyada sapı kırık balta görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, mutluluğundan olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sapı kırık balta gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden canınızı sıkan şeylerin hesabını sorabileceksiniz.

Rüyada sapı kırık balta görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada balta sapı görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Rüyada sapsız balta görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada kırık balta görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada savaş baltası görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada baltayla ağaç kesmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keser balta görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada balta keser görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments