Rüyada savaş baltası görmek

Rüyada savaş baltası görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş baltası gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada savaş baltası görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Rüyada birini baltayla kesmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada baltayla kol kesmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balta görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinde balta görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sapı kırık balta görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Rüyada baltayla yılan öldürmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments