Rüyada balkonda düşmek

Rüyada balkonda düşmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda düşmek gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada başkasının balkondan düşmek karar vermekte güçlük çekeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda düşmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çoluk çocuğa karışacağına alamet eder.

Rüyada balkondan yere düşmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada balkon düşmek sağlam bir kariyer edineceğine, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments