Rüyada başkasının balkondan düşmek

Rüyada başkasının balkondan düşmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Rüyada balkondan düşmek güzellik ve hayır geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulur.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Rüyada balkondan yere düşmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, planlarının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düşmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada yüksek balkondan düşmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments