Rüyada yüksek balkondan düşmek

Rüyada yüksek balkondan düşmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yüksek balkondan düşmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda düşmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada balkondan düşmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada balkon düşmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işarettir.

Rüyada başkasının balkondan düşmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments