Rüyada balkon düşmek

Rüyada balkon düşmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkon düşmek gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada balkonda düşmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin balkonundan düşmek daha fazla mal sahibi olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balkondan yere düşmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek çok günah işleyeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına inanılır.

Rüyada başkasının balkondan düşmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments