Rüyada balkondan yere düşmek

Rüyada balkondan yere düşmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, endişelerini silip atacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan yere düşmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada balkondan yere düşmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının balkondan düşmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada balkon düşmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek kendine çeki düzen vereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments