Rüyada balkondan düşmekten korkmak

Rüyada balkondan düşmekten korkmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, gelirin tükeneceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, kurtuluşa ereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkonda korkmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada balkondan korkmak kederinin dağılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada düşmekten korkmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada suya düşmekten korkmak rızkın gittikçe azalacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize düşmekten korkmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments