Rüyada pembe kertenkele görmek

Rüyada pembe kertenkele görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada pembe kertenkele gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada pembe kertenkele görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Rüyada ev kertenkelesi görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına delalettir.

Rüyada su kertenkelesi görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalettir.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri kertenkele görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Rüyada yılan kertenkele görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments