Rüyada dev kertenkele görmek

Rüyada dev kertenkele görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev kertenkele gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada dev kertenkele görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kertenkele görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda kertenkele görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele öldürmek geçecek güzel bir ömre, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek parasız günler geçireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments