Rüyada kanatlı kertenkele görmek

Rüyada kanatlı kertenkele görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı kertenkele gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kertenkele görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada kertenkele doğurmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sıkıntılarının daha da artacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada böcek kertenkele görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments