Rüyada mutfakta kertenkele görmek

Rüyada mutfakta kertenkele görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada mutfakta kertenkele gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yavru kertenkele görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kertenkele yutmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments