Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek güvenini sarsacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kazançta zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek dileklerin gerçekleşeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, birikmiş parasının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek yanlış işler yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments