Rüyada yüz felci geçiren birini görmek

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek mallarının artacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gereken sabrı göstereceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçiren birini gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yüz felç geçirmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments