Rüyada yüz felci geçirmek

Rüyada yüz felci geçirmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada yüz felci geçirmek gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yüz felç geçirmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada felç geçirmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments