Rüyada yüz felç geçirmek

Rüyada yüz felç geçirmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yüz felç geçirmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüz felci geçirmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işarettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek birçok dertle muhatap olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek anne baba duası alacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments