Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, çevre değiştireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hataların düzeltileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felç geçirmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felç geçirmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments