Rüyada yüzünü nurlu görmek

Rüyada yüzünü nurlu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada yüzünü nurlu görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü birini görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü olmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments