Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, deşarj olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada birini nur yüzlü görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü adam görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments