Rüyada nur yüzlü olmak

Rüyada nur yüzlü olmak her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü olmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü adam görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü birini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments