Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, o işi canlandıracağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada ihtiyar birini genç görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir ihtiyar görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada kendini ihtiyar görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada sakallı ihtiyar görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada genç birini ihtiyar görmek rahatının ve gelirinin artacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments