Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, şansının döneceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek çok büyük paralar kazanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada nur yüz görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü insan görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü dede görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments