Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, imkânsızlıklarının biteceğine alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bir erkek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü olmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, hükmünün geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü insan görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hırsızlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada nur yüz görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, her anlamda güçleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments