Rüyada yüzünü kırışık görmek

Rüyada yüzünü kırışık görmek eline para geçeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada yüzü kırışık görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü kırışık görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek neşeli bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments