Rüyada yüzü kırışık görmek

Rüyada yüzü kırışık görmek güzel fırsatların elde edileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü kırışık gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek düşünmeden adımlar atayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kırışık görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kırışık görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments