Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek iyi anlaşacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, planlarının bozulacağına inanılır.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada yüzü kırışık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments