Rüyada yüzünde kırışık görmek

Rüyada yüzünde kırışık görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zararların üst üste geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kırışık gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde kırışık görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kırışık yüz görmek aydınlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kırışık görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments