Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek hayallerinin söneceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ozlem balci

Merhaba.ruyamds babamin sag yüzük parmağının kesilip koptuğunu gördüm. Ablamı nedir yorumlarmsiniz rica etsem

Ayşe

Annemin sağ elinin serçe parmağının tamamının, orta ve işaret parmaklarının yarıdan kesildiğini gördüm bu nedir