Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ikinci bir şans vereceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek kötü günlerinin biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işarettir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek onu cesaretlendireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments