Rüyada parmakların kesildiğini görmek

Rüyada parmakların kesildiğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, hem çok mutlu olacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada parmakların kesildiğini gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Rüyada parmak kesilmesi görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanların saygısının kazanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments