Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek çirkin sözler işitileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments