Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada orta parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada orta parmağını görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Rüyada orta parmakta alyans görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments