Rüyada balık dövmesi görmek

Rüyada balık dövmesi görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada balık dövmesi gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Rüyada balık dövmesi görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada yılan dövmesi görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, elindekini de bitireceğine yorulur.

Rüyada kalpli dövme görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kılıç dövmesi görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dövmeli kadin görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Rüyada kolunda dövme görmek gücünün azalacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments