Rüyada kalıcı dövme yaptırmak

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalıcı dövme görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada renkli dövme yaptırmak kafasının rahat olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dövme yaptırırken görmek geçim derdine düşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada timsah dövmesi görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dövmesini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yüze dövme yaptırmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam dövme görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments