Rüyada kolunda dövme görmek

Rüyada kolunda dövme görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda dövme gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada koluna dövme yaptırmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada kolunda dövme görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kolda dövme görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli kol görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yatırımların heba olacağına delalettir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments