Rüyada kılıç dövmesi görmek

Rüyada kılıç dövmesi görmek çok üzüntü yaşayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç dövmesi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada kılıç dövmesi görmek dünya malına kavuşulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yaptıran birini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet eder.

Rüyada geçici dövme görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada dövme çorbası görmek bol kazanç elde edeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak canının ve malının garantide olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments