Rüyada yılan dövmesi görmek

Rüyada yılan dövmesi görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, daha fazla yakınlaşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan dövmesi gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada yılan dövmesi görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek elinin darlaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Rüyada babanın dövmesini görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda dövme görmek işe giren herkesin kalkınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak çok rahat edeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments