Rüyada dövme yaptıracağını görmek

Rüyada dövme yaptıracağını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, problemlerini çözeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptıracağını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada kartal dövmesi görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada siyah dövme görmek gelirinin düşeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dövme yapan birini görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments