Rüyada dövmeli kadin görmek

Rüyada dövmeli kadin görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada dövmeli kadin gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada dövmeli kadin görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada belinde dövme görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elinde dövme görmek rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak bol kazanç elde edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövmesi olduğunu görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak kolaylıklarla karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek huzurlu, mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek başarılar elde edileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments