Rüyada yüzü nurlu görmek

Rüyada yüzü nurlu görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, başarının düşeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü nurlu gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü nurlu görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü nurlu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü birini görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek ardından bu kişiye açılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nurlu yüz görmek aile işlerinin başına geçeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments